Факт е, че с течение на времето всеки човек някак неусетно забравя да цени малките неща, които съставят ежедневието му. Борейки се с изпитанията на живота, устремен към големите и значими цели, които сам е поставил пред себе си, той несъзнателно пропуска възможността да се наслади на тези дребни късчета от битието, които също са способни да му донесат щастие.

По всичко личи, че 29-годишната британска певица от албански произход Рита Ора, е решила повече да не приема нищо за даденост. Тя възнамерява да живее ден за ден и да бъде благодарна за всичко, което провокира усмивка на лицето ѝ.

Вижте снимки >>

Наскоро изпълнителката на "Let You Love Me" спорели серия от снимки, направени на остров Корфу, където прекара една седмица заедно със своето семейство и приятели. Тя зарадва своите 16 милиона последователи в Инстаграм с горещи изображения от плажа, на които позира пред обектива по баски костюм, разкриващ прекрасната ѝ фигура.

Но наред с разпалващите въображението фотографии, тя сподели и новата си житейска философия.

"Трябва да живееш за мига и да си признателен за настоящето, което стои пред теб, а не за миналото, намиращо се зад гърба ти. Благодарна съм, че имах възможността да открия моето щастливо място и да го споделя с хора, които обичам, въпреки днешните трудни времена!", написа тя към публикацията си.

Блондинката разкри, че нейната почивката, която определи като истинска приказка, е към своя край и трябва отново да се върне на работа, но няма търпение да разкрие какво подготвя с екипа си.

Преди седмица Ора нажежи социалната мрежа със снимка, на която е облечена в широка плажна рокля в черен цвят с големи отвори в страничните части, разкриващи тялото ѝ. Под тоалета тя носи силно изрязан бански с тънки презрамки, а визията ѝ се допълва от множество огърлици и чифт обеци.

"Понякога просто трябва да се смееш", гласи посланието към кадъра.