В края на миналата година Робърт Де Ниро официално обяви, че е решил да се разведе след 21-годишен брак. Информацията не дойде като изненада за почитателите му, защото още от преди това той и съпругата му Грейс Хайтауър живееха отделно един друг.

Вижте снимки >>

Разводът все още не е финализиран, но сега 75-годишният актьор има по-важна цел - попечителството над почти 8-годишната си дъщеря Хелън, за което водят дело с Грейс. Той иска съвместно попечителство, докато тя се бори за пълни права.

Робърт Де Ниро с дъщеря си Хелън

Снимка: Скрийншот Daily Mail

Наскоро двамата имаха изслушване при затворени врати пред нюйокрски съдия. На излизане от залата актьорът бе затрупан от въпросите на журналисти, относно процеса, но той не пожела да коментира.

Де Ниро и Хайтауър сключиха брак през 1997 г. и са родители на 2 деца - Елиът, който е на 21 г. и Хелън. Дъщеря им бе родена от сурогатна майка през 2011 г.

Преди това звездата от "Мъже на честта" бе женен за Даян Абът, от която има син - Рафаел. Освен това Де Ниро има и извънбрачни наследници от модела Туки Смит - близнаците Джулиан Хенри и Арън Кендрик.

Робърт Де Ниро напуска съда в Ню Йорк

Снимка: Скрийншот Daily Mail