Коментари - Робърт Де Ниро в съдебна битка с бившата си съпруга за попечителството над дъщеря им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко страшно изглежда тази жена...

Голям актьор, които стана маймуна на дърти години...

Вярно сипе.

беше Велик на младини. На стари години играе всякакви глупости за да покрива разходи. Момиченцето има негови черти от младини.

Ето това е нагледен пример, какво се случва, когато си имаш вземане-даване с грозна и нагла негърка!

Че той се е избръснал, ама тя защо не е?

Що за майка? Да лиши детето си от бащина грижа. И после го била обичала.

Какво е общото между жената и торнадото - идва с духане и си тръгва с къщата. Американска поговорка. Джендърите - соросоиди създадоха свят, отвратителен за живеене за белия мъж. Ще си платят, когато бъдат превзети от сегашните им съюзници с чалми и фереджета.

Хаха такива боклуци и сексистки свине като теб са толкова смешни. Само ревете и обвинявате другите за собствената ви тъпота. Теб жена те е раждала така че ще мълчиш. Вие сте издънки.

Ма тази, грозна и нагла негърка, дори не го е родила това дете. Родено е от сурогатна майка, а тази само е дала биологичен материал. Така, че и този женски феминистки довод също издиша в случая!

тая Грейс ква хубава е била преди 5-6 години и как се е направила на ГЪЗ ... ужас и аз го разбирам , че иска се развежда.

Чувал съм, че негрите предпочитали бели жени, не защото ги харесват чак толкова, а защото знаят че представителките на тяхната общност нямат спирачки и ще ги разорят. Алчност до безобразие и амбиции без покритие един вид. Излиза, че белите жени си тежат повече на мястото като съпруги. Аз не вярвам, ама така съм чувал :)

Аз с съм го виждал. На колега жена му не е работила последните 16 години, след раждането на първото им дете. На въпрос би ли помогнала финансово на семейството отговори, че се грижела за децата. Имат две, на 16 и 8 години. Дори и за почасова работа не искаше да чуе. Мързели са. Песента на Лайнъл Ричи не е измислена без нищо.

Наигра ли се този дърт SJW ултралиберал? Нали белите били лоши, расисти, инмеприалисти, колонизатори и прочее, Трамп бил най-големият проблем на човечеството, че даже беше казал, че му се иска да му удари един юмрук в лицето. Този "нерасист" само с негърки се занимава, а тази последната Хайтауър го разори и го направи за резил на стари години, принуждавайки го да се снима във всакакви бози, за да й покрива масрафа и катастрофалните бизнес начинания. Хак му е, даже му е малко - сега и негърчето да му вземе.

но е много важно мнението точно на този за Тръмп

Тези янки явно съвсем са изкукали. Този Де Ниро как е могъл да се ожени за този алигатор! Язък му за парите!

Перверзии, братчет.

А, не са никакви перверзии, ами крайности във virtue signaling-а. Вижте ме колко съм либерален и широкоскроен - не харесвам белите и обичам негрите.

Донякъде си прав - туй мустакатото, черното, с боксьорската брадичка го върти. На страпона.