Роби Уилямс разкри, че е бил мишена на наемен убиец, когато е бил на върха на славата си. Бившата звезда от "Take That" разказа как ужасяващата заплаха е изчезнала след намеса на находчиви негови приятели, съобщава "Daily Mirror".

"Никога, никога не съм казвал това, но бях поръчан. Искаха да ме убият. Досега не съм го казвал публично. Но това отмина, помогнаха ми близки хора. Това е пример за невидимата част от славата".

Embed from Getty Images

47-годишният певец разкри, че най-трудната част от живота му като музикант е била точно тази - да се справи с известността. "В един момент от живота си бях невероятно популярен, ала Майкъл Джексън. Станах прочут когато бях на 17. На 21 години започнах солова кариера, продадох 80 милиона албума, държах рекорда за най-много продадени билети за един ден, за турне и какво ли още не. Има няколко нива относно това какво славата ти причинява. Първото е "по дяволите". Другите не ги помня в момента, но четвъртото е приемането. Искаш да бъдеш нормален, да ходиш на места, където ходят нормалните хора. Изпитвам безпокойство и не обичам да се срещам с непознати, но те искат да се срещнат с мен и се чувствам наистина неудобно", разкрива Роби.

Той живее в имение в Бевърли Хилс, което се намира на 30 акра земя със съпругата си Айда Фийлд и дъщерите им Теди и Колет и синовете Чарлтън и Бо. Казва, че там се радва на по-голяма анонимност отколкото в родината си.

Със съпругата си Айда

Снимка: Getty Images

Певецът се разприказва и за това, че загубил девствеността си в леглото на майка си. Събрал приятели на купон у тях и с едно от момичетата тръгнали да се усамотяват в неговата стая, но леглото било малко и се преместили в спалнята на майка му Джанет. Споделя, че случката под чаршафите била няколко мига. Преди това му хрумнало да избяга. "Всичко свърши за секунди", казва с усмивка той пред "Daily Star".

Случило се по времето когато бил тийнейджър, Роби и въпросната девойка учели в римокатолическото училище "St. Margaret Ward" в Стоук он Трент. След това решил да се "упражнява" и с момичета, които не намирал за привлекателни, но целта му била да се научи да "го прави по-дълго".