Надали в годината има по-подходящо време от настоящото, през което влюбените могат да се отдадат на романтично бягство, отправяйки се към някое приказно място, изобилстващо от спиращи дъха гледки, на чийто фон тяхната любов неудържимо да се разгори, подсилвайки връзката помежду им още повече. Доказателство за това е почивката, на която попфолк певицата Анелия и нейният годеник съвсем наскоро се отдадоха, решени да прекарат края на лятото в уединение, далеч от познатата обстановка. За целта двамата избраха да посетят един от най-красивите италиански региони, който е прочут с богатото си културно и историческо наследство. По-точно казано - прекрасната Тоскана.

Съчетанието между живописната природа и величествените забележителности, с които се слави областта, винаги е привличало като магнит туристи от всички краища на света, пристигнали в нея, съблазнени от аромата на пивко вино и вкусна храна. Неслучайно определят тази територия като рай, защото тя е именно такъв за хората, обичащи да се наслаждават на живота. Повечето селца в очертанията ѝ са се сгушили между лозя и маслинени гори, докато градовете често са накацали по хълмовете. Населените места, изобилстващи от замъци, храмове и вили с удивителна архитектура, са обгърнати от неповторима атмосфера, в която властва несравнимо спокойствие, носещо усещане за сладко безвремие.

Вижте снимки >>

За престоя си в най-посещаваната долина в страната, разположена на Апенинския полуостров, звездата на музикална компания "Пайнер" и нейният партньор са избрали да отседнат във възхитителния комплекс "Wine Resort Dievole", обграден от общо шест хиляди декара лозя. В миналото изграждащите го сгради, които са издигнати през шестнадесети век, са били дом на благородническа фамилия, като днес в тях е запазена част от автентичната мебелировка, която е разпръсната в иначе неотдавна реновираните стаи и апартаменти, отдаващи се под наем. Ресторантът към хотела предлага традиционни кулинарни изкушения, приготвени с органични продукти, отгледани в местността.

Всъщност снимките в последната публикация на изпълнителката, появила се в личния ѝ Instagram профил, показва, че двамата с нейната половинка са посетили заведението, опитвайки предлаганите в него гурме ястия и бяло био вино. Любопитна подробност е, че в посланието, придружаващо кадрите, тя нарича Захаринов свои съпруг, макар все още да не е минала под венчилото с него, поне доколкото е известно. Като свидетелство за това може да послужи фактът, че никой от тях няма брачна халка на безимения си пръст. Само че липсата на такава все пак не попречи на някои от родните издания да напишат, че те вече са узаконили връзката си. Освен това, имайки предвид навика на заралийката активно да споделя събитията от битието си онлайн, тя навярно веднага би се похвалила във виртуалното пространство, ако действително бе предприела подобна значима стъпка.

На останалите изображения Анелия показва на своите над двеста и шестдесет хиляди последователи в платформата как с мъжа до нея оползотворяват последните августовски дни, разхлаждайки се от високите им температури в прохладните водите на открития плувен басейн, с който ризортът разполага.

За отношенията между певицата и по-младият от нея с приблизително седем години бизнесмен, създал верига игрални зали за хазартни игри, на когото наскоро тя посвети песен, озаглавена "Любо(в)", за първи път се заговори преди приблизително година. Тогава, месец по-късно, тя публично призна, че е влюбена, като сподели първите фотографии с него. В началото на този юли тя посрещна своя четиридесет и първи рожден ден, а кратко след това разкри във виртуалното пространство, че е получила най-разкошния подарък за личния си празник, а именно предложение за брак. Откровението ѝ бе придружено със снимка, показваща пръстена с проблясващ на него диамант, стоящ на дясната ѝ ръка.

"Казах "Да", гласеше посланието ѝ към поста.

Ако официално разменят клетви, обвързвайки животите си в един, това ще бъде втори брак както за изпълнителката на "Погледни ме в очите", която навремето бе омъжена за Коко Динев, от когото има дъщеря, така и за партньора ѝ, който има две деца.