Въпреки че е септември, високите температури продължават да покачват живака в термометрите, позволявайки на всички онези, които все още не могат да се разделят с морето, да откраднат още малко време на плажната ивица.

Един такъв човек, за когото лятото не е достатъчно, е моделът - Розмари Тишер, добила голяма популярност у нас покрай престоя си в къщата на VIP Brother.

Вижте кадъра >>

Жаркият сезон за красавицата продължава и сега тя се наслаждава на спокойните плажове на Бургаския залив, както и на "синята добра тишина" - както се пее в обичаната песен.

В официалната си Инстаграм страница брюнетката публикува кадри от крайбрежието, на които не крие радостта си от слънчевите лъчи.

"Мери Попинз на ваканция", гласи закачливото посланието към изображенията, на които Розмари е носи бял бански в две части и държи над главата си син плажен чадър.

Скоро обаче манекенката захвърли горната част на банския си костюм, като сподели изображение само по прашки и слънчеви очила.

До фотографията тя написа единствено думата "свобода".

Откакто напусна риалити формата, Розмари не спира да работи и да пътува по света, украсявайки профила си в социалните мрежи с все повече нови места и прекрасни пейзажи.

През месец март, след като излезе от къщата на Големия брат, тръгна мълвата, че тя се е разделила с половинката си от Германия заради твърденията на Ричард Величков в тв предаването, че двамата са правили секс.

Тогава започна да се говори, че между Рози и полския модел - Томаш Урбан, е припламнала искра по време на тяхна обща фотосесия. Интересен факт е, че докато се разпространяваха слуховете Урбан също влезе като участник в полския "Big Brother".

Двамата споделиха техни кадри в официалните си Инстаграм профили, но нито отрекоха, нито потвърдиха, че са заедно.

"Ауууу, Роузи, уредила си се. Голям е красавец. Браво, браво. Имаш вкус. Обичам те!", написа една от последователките на Тишер под тяхна снимка, на което брюнетката отговори единствено с емотикони под формата на сърца и целувки.

Розмари и Томаш Урбан

Снимка: Официален профил в Instagram