Преди десетилетие Джесика Симпсън бе сред най-големите изкушения на американската музикална сцена. Тя спечели сърцата на публиката с нежния си глас, миловидното си излъчване и деликатна визия, която хората неведнъж сравняваха с емблематичната кукла Барби, превърнала се в синоним на думата "красота". Благодарение именно на привлекателния си външен вид, блондинката завладя и големия екран, прибавяйки в биографията си няколко филмови продукции с нейно участие.

В онзи период тя сякаш имаше всичко - световна слава, успешна кариера и привлекателен съпруг... До момента, в който изненадващият развод с Ник Лачи, с когото официално се раздели през 2006 г., не предизвика домино ефект, помитащ всичко по пътя си. Тогава животът на красавицата претърпя драстична промяна и името ѝ започна постепенно да тъне в забвение.

Вижте смайващата трансформация на Джесика >>

Сякаш само за ден изпълнителката на "Irresistible" изчезна от светлините на прожекторите. Появи се отново през 2014 г., когато се омъжи повторно за Ерик Джонсън, но след като даде живот на децата - Максуел, Ейс Нут и Бърди Мей, от прелъстителната жена, която всички добре познаваха, не остана и помен. По време на трите си бременности тя качи немалко килограми, които я промениха до неузнаваемост.

През 2020 г. обаче тя реши да си възвърне някогашния блясък, като за целта се подложи на строг хранителен режим и интензивни тренировки, а резултатите от тях не закъсняха. Благодарение на силната си воля и желязната си дисциплина, Симпсън успя да възхити всички, след като само за 6 месеца свали над 45 килограма... А впоследствие дори повече, връщайки си съблазнителните форми от миналото, когато кариерата ѝ бе на върха. Още по-впечатляващо е, че сега, две години по-късно, певицата не губи своята мотивация и усилено продължава да поддържа перфектната си фигура, което ясно личи от снимките, направени на празненството по случай 42-ия ѝ рожден ден в края на миналата седмица.

Снимка: Официален профил в Instagram

На кадрите от личния ѝ празник, публикувани в нейния Инстаграм акаунт, тя изглежда просто великолепно, позирайки пред фотографския обектив в секси черна рокля с тънки презрамки, дълбоко деколте и гол гръб. Дрехата разкрива тялото ѝ, възвърнало онзи свой силует, който навремето привличаше всеобщото внимание, предизвиквайки завист у голяма част от представителките на нежния пол и вълнение в тези на силния. Цялостната си визия за специалната вечер, която прекара под звездното небе със своите най-близки хора, тя бе завършила със сандали на висок ток, множество тънки гривни на двете си ръце и чифт висящи обеци. Разкривайки на своите почитатели във виртуалното пространство избрани мигове от празненството, тя реши да напише любовно послание до самата себе си, с което да започне новата глава в житейската ѝ история, тъй като тя е на мнение, че един от най-важните уроци, които е получила, е, че човек трябва да се обича и цени.

"О, малка г-жо на 42, погледни как се устремяваш към лунните лъчи, протягайки се към тях, за да изпълниш сърцето си със сиянието им. Гордея с твоята вяра, сила и издръжливост, които показваш през последните четири десетилетия. Всичко, което си постигнала или пропуснала през своя живот, е допринесло за значението на този миг, бележещ отлитането на още една година, защото вече знаеш какво е необходимо, за да продължаваш напред, а именно търпение и увереност. Познавам те добре и те обичам с цялото си сърце. Знам всяка една твоя цел и съм наясно, че ги готова да сбъднеш всяка своя мечта, въоръжена с непоколебимост.

За мен е чест, че най-после мога да те нарека свой най-добър приятел! Добре, 42, време е за рокендрол!", завършва публикацията на Симпсън, адресирана до самата нея.

От поста ѝ се вижда, че наздравици в нейна чест са вдигали най-скъпите ѝ хора, сред които нейните родители Джо и Тина, както и мъжа ѝ Ерик. Компанията е празнувала хубавия повод чак до сутринта, посрещайки първите лъчи на новия ден заедно, когато всъщност рожденичката е получила своята торта. Прибирайки се у дома след тържеството, тя е била посрещната от своя 9-годишен син Ейс, носещ собственоръчно направен костюм на робот, направен от картонени кутии, в предната част на който е написал трогателно послание, гласящо: "За най-добрата майка на света! Обичам те толкова много!"