Съдът предостави упражняването на родителските права над детето на Емануела на неговия баща Димитър Динев - наследник на туристическия бос от "Свети влас" - Динко Динев.

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение фолкпевицата Емануела е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно - всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след обявяването на това решение на съда, Емануела пусна дълъг статус във Facebook профила си. В него певицата намеква за роднинска връзка на съдия Елена Динева със семейството на Димитър Динев и изразява възмущението си от решението на магистрата.

"Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това (ако изобщо е възможно да стане) ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат за да бъдат пречистени!", пише Емануела.

Певицата веднага се е възползвала от правото си да обжалва решението на Софийския районен съд на по-горна инстанция в Софийски градски съд.

Снимка: Instagram

Емануела и Димитър Динев се разделиха след грозни скандали и оттогава певицата е в постоянни пререкания със семейство Диневи. Малкият Мити вече е на 4 години. Попфолк изпълнителката има и по-голям син - Христо, от предишна връзка, който вече е на 19.