По-малко от година след раждането на сина им Тарек, фитнес инструкторът Сами Хосни и половинката му Мила разкриха, че са в очакване на второто си дете.

Разбира се, щастливите родители използваха социалните мрежи, за да споделят новината с последователите си, като бъдещата мама показа и снимки от видеозона.

"Компанията се разширява и отворихме нова длъжност. Настоящият шеф @tarekkhossny очаква появата на новия си съдружник в края на Март 2024. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред. More life ❤️", написа Мила към публикувания кадър с двамата си любими мъже. Засега обаче тя не е дала яснота дали и вторият им наследник ще е момче или този път семейството ще посрещне в дома си момиченце.

Феновете на двамата инфлуенсъри побързаха да ги поздравят за хубавата новина, като последователките на Мила не пропуснаха да я обявят и за истинска героиня, че ще отглежда две деца с толкова малка разлика.

View this post on Instagram

A post shared by Mila Savova (@milassavage)

Припомняме, че и Сами, и половинката му демонстрираха уменията си да оцеляват и да се адаптират към различна от обичайната им среда, участвайки в риалити формати. Сами беше част от участниците във "Фермата 5", а Мила сбъдна мечтата си да се бори в екстремното шоу "Survivor: Скритият идол".

Те станаха родите на 1 ноември 2022 г, когато посрещнаха на бял свят сина си Тарек. Самият татко тогава разкри, че е присъствал на раждането на бебето.