Фитнес инструкторът, който придоби популярност след участието си в предаването "Фермата", стана баща за първи път. Жената, която го дари със син е не по-малко известна от него. Тя е бивша участничка в последния сезон на предаването "Сървайвър". 

През май месец тази година те обявиха, че очакват дете чрез пост в Инстаграм профилите си, а малко по-късно качиха и видео, с което стана ясно, че първородното им дете ще бъде момче.

"Трудно е да опиша с думи щастието, което изпитвам в момента. Мила ме дари с най-прекрасното същество на този свят! Голямо бебче и много, много хубаво. Мила е невероятен герой и жена за пример! Обичам те безкрайно, любов моя!", написа бащата.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Малкият мъж се е появил на бял свят на 1 ноември 2022 г. в 13:03 ч., а Сами Хосни е присъствал на раждането, което е било секцио.

Самата Мила сподели: "Получих по 3 контракции на 10 минути, като аз самата не ги усещам, но апаратът показва, че са добре изразени. Благодаря ви за всички хубави съобщения, не мога да отговоря на всички"