17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Желая им всичко най-хубаво, но препоръчвам на Мила да си махне тази грозна обица от носа - само я загрозява, изобщо не й отива

Каква е тая отвратителна фотография, където тялото на бременна жена се превръща в печено пиле. Гнус и отврат.

Да е здраво момченцето! (Гол бременен корем на показ е ненужна и неестетична гледка, особено сравнен с печено пиле...)

да , просташко е да се сравнява бременна жена с печен бройлер, но и Вошият коментар , че бременен корем било неестетична гледка не пада по-долу. Искрено се надавям , че напомпани силиконови цици и джуки , или затлъстяло целулитно шкембе не са по-горе в представите Ви за естеткиа .

Предполагам сте наясно, че изразявам лично мнение, без да го налагам на четящите тук.

хайде умири си развинтената перверзна фантазия за бремении жени и не приписвай на репликирания от тебе коментар неша, които ги няма там. Достатъчно говори за болния ти ум това, което си написал. Много е " естетично" особено когато карате по-големите си деца да целуват голите кореми на бременните си майки. Може и нещо повече да им правят , когато пораснат , но това си остава в а семейството ви ( тов последното е в духа на твоите екстраполации за това кой какво харесва)

Арабела лайняна познавах един арабин само жени и ебан му беше у тъпата чутура ама и мангизи имат тия педали

Поне към това имайте уважение, драскачи! Честити да са и в здраве да се гледат

Това е такъв кич, че няма накъде повече. А той, горкия е много плитък.

А тоя пък кой е? Такива Хосни-Мосни ги има с тонове на Лъвов мост, оттам ли ги взимате за материалчетата си?

ДА е живо и здраво детето. Язък, че не е случило на родители...

Тия деца са им вече като аксесоари на всички. Ползват ги за популярност, някакви джендър ривъл партита, някакви пълни глупости... Само и само да се натрупа рейтинг.

И се започва от теста за бременност и се мине през ежеседмични снимки на голия корем. Никога няма да разбера тоя отвратителен инстаграм ексхибиционизъм на бременните жени. Нищо съкровено вече няма у тия жадни за лайкове и слава фалшиви хора.

В инстаграм всички са много щастливи, много богати и много красиви. Като ги видиш на живо се оказва, че няма нищо общо с реалността. Та така и тия, много са щастливи, до преди няколко месеца тука ни пускаха статии как е нормално тия двамата да си изневеряват. Лицемерието обаче сега е на мода.

Тренира редовно

И това трябва да ме интересува, защото....?

Ба си новината и то за такова келешче.

Ами новина е, че въобще е топнал чушката в боба !

Функционал

Нищо не е топнал, тоя щавен путьо.