След връзката си с Кристиано Роналдо Ирина Шейк е загубила 11 милиона последователи само за 24 часа.

Руският супермодел се запозна с португалската футболна звезда на снимачната площадка на реклама на "Armani" през 2010-а. Двамата се срещаха близо пет години, през които обиколиха света заедно и дори позираха за корицата на "Vogue Испания".

Но през януари 2015 г. всичко приключи.

"Потвърждаваме, че Ирина Шейк е прекратила връзката си с Кристиано Роналдо", коментира тогава неин представител пред изданието "Page Six", като настоя, че раздялата им няма нищо общо с майката на футболиста. Припомняме, че докато бяха още заедно, се носеха слухове, че двете жени не се харесват. Някои пък смятаха, че понеже Ирина не уважила рождения ден на "бъдещата" мащеха, Роналдо я зарязал.

"През целия период на връзката им тя е била близка със семейството му", каза тогава още представителят на модела. "Всички слухове по отношение на Ирина и семейство Роналдо са напълно неверни и не са били фактор за раздялата."

Снимка: Getty Images

По-късно се заговори, че истинската причина била, че футболистът имал много жени, с които излизал паралелно докато е с Ирина. Въпреки че Роналдо нарече спекулациите "чиста измислица", бившият модел на "Victoria's Secret" намекна за изневярата му в няколко последвали интервюта за "¡Hola!". "Разбира се, че предпочитам да бъда с правилния човек", каза тя пред испанското списание през юни 2015 г., когато я попитаха дали предпочита да е сама или с партньор до себе си. "Много е просто. Трябва да си верен на половинката си и да нямаш тайни. Това е моето правило", бяха думите й за перфектния мъж.

По-късно в друго интервю заговори, че в една връзка двамата трябва да имат "едни и същи виждания."

Според американското издание "Sun" думите й са вследствие на това, че след раздялата, Роналдо е продължил напред с настоящата си партньорка Джорджина Родригес. И все пак - дори и той да е виновен - Ирина бе тази, която изгуби 11 милиона последователи в рамките на ден.

Тя все пак намери сили да продължи напред. И не с кого да е, а с Брадли Купър, от когото има и дъщеря. След раздялата им обаче и след купищата имена, с които бе свързвана, сред които и това на Кание Уест, изглежда Шейк е намерила любовта отново - този път в очите на Том Брейди - бившият мъж на Жизел Бюнхен.