Вчера холивудската красавица - Салма Хайек, отпразнува 53-ия си рожден ден, който отбеляза със своя гореща снимка по бански в официалната си Инстаграм страница. Но това бе само началото...

Вижте снимки >>

Истинската веселба за личния ѝ празник беше в Лондон, където актрисата отпразнува хубавия повод в типично мексикански стил.

"Какъв по-хубав начин да зачета рождения си ден от този - да съм със семейството и приятелите си, наслаждавайки се на хубавото лондонско време с група жени-мариачи, много текила, вино, вкусна храна, любов... танцувайки и пеейки зле", написа тя към видео, което сподели в социалната мрежа.

Но какво би бил мексиканският дух без "автентична" традиция? За да бъдат спазени всички обичаи, съпругът на Хайек - френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино, реши да бутна лицето ѝ в тортата.

"Обичам тази мексиканска традиция, но най-хубавата част е целувката", сподели актрисата към видео клип, показващ точно този миг, след който мъжът ѝ нежно допира устни до нейните, без да се притеснява от сметаната и шоколада по тях.

След събитието, Салма най-вероятно ще продължи със снимките на един от предстоящите ѝ филми, понеже през 2020 г. се очаква на големия екран да се завъртят 4 ленти с нейно участие. Последният филм, в който я гледахме, носи заглавието "Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си", а в него тя партнира на Алек Болдуин.