Хилария Болдуин, която до този момент търсеше точните думи, с които да опише инцидента с нейния съпруг, най-накрая го направи.

Вчера с публикация в собствения си профил в Инстаграм тя наруши това мълчание, след полицията официално потвърди, че мъжът й е стрелял с реквизита, докато е снимал сцена от филма. Този изстрел се оказва фатален за операторката Халина Хътчинс, а режисьорът Джоел Соуза беше наранен.

Трогателният пост в Инстаграм гласи следното: "Сърцето ми е с Халина. Нейният съпруг. Техният син. Тяхното семейство и приятели. И с моя Алек. Казва се, че нямаш думи, защото наистина не можеш да опишеш шока и болката в сърцето, причинени от този трагичен инцидент. Сърцераздирателно. Загуба. Подкрепа"

В петък самия Болдуин наруши мълчанието си и проговори за инцидента, като в изявление в социалните мрежи ой написа, че съдейства напълно на полицията. Той сподели, че е в постоянна връзка със съпруга на операторката, като е предложил подкрепа на цялото м семейство.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

След това изказване на Алек неговата дъщеря също сподели пост в социалните мрежи, като разкри, че не спират да й звънят журналисти, за да разберат колкото се може повече информация за баща й.

Тя помоли този, който разпространява номера й да спре и никога повече да не й се обажда. Айрлънд добави, че е изпратила цялата си любов и подкрепа към семейството на Халина Хътчинс. Тя завърши поста си със следните думи:"Иска ми се точно днес да прегърна татко ужасно силно".