Всеки знае какво е да се влюбиш - искаш чувството да продължи вечно и твоят човек да те обича завинаги. Не при всички е така, но Джон Бон Джоуви и неговата съпруга Доротея Хърли могат да послужат за пример, че истинското трае вечно. В четвъртък двойката отпразнува 34 години от сватбата си, а за случая Хърли разказа моменти от съвсем ранното начало на тяхната връзка, която се е зародила в ученическите им години.

В "Шоуто на Хауърд Стърн" Доротея разкри, че още в училище Джон е бил "най-сладкото момче". Дори тогава, в началото на 80-те години на миналия век, той е имал характерната си визия, добавя още тя: "Той беше рок звезда". Като тийн Бон Джоуви е свирил в група. "Бях впечатлена, че той може да пее", споделя още съпругата му.

"Добър ли беше?" Стърн попита, а Доротея отговоря: "Беше много добър."

Въпреки впечатляващите му таланти още от малък, приятелите и семейството й не били съвсем убедени в тяхната любов, тъй като били предубедени, понеже Джон е свирел в група. Доротея си спомня с умиление, че често е повтаряла на хората: "Моето гадже ще стане рок звезда".

Неразделната двойка е отгледала заедно четири деца - дъщеря си Стефани Роуз на 29 и синовете си - Джеси, 28 г., Джейкъб, 21 г., и Ромео, 19 г.
Наскоро техният син - Джейк се ожени за звездата от "Stranger things" Мили Боби Браун.
Според звездните родители, е хубаво човек да открие своята сродна душа, с която да израства.
"Джейк е много, много щастлив", споделят.