Адам Лавин и съпругата му очевидно се наслаждават на всеки миг заедно, а семейството им се разрасна с още един член.

След като 44-годишният фронтмен на "Maroon 5" бе в резиденцията на групата в Лас Вегас M5LV в петък, 34-годишната му съпруга, бивш модел на "Victoria's Secret", сподели снимки от натоварената седмица на семейството, включително една на крачетата на 2-месечното им бебе.

"Седмица 1 във Вегас @maroon5", написа Принслу в Инстаграм профила си.

А иначе докато откриваше резиденцията в петък, Лавин изрази преклонението си пред съпругата си и нарастващото им семейство на сцената, като обясни на препълнената зала, че "досега го е правил това за себе си, а сега за тях". Преди това той говори пред PEOPLE за своята "голяма премиерна вечер във Вегас" и за това как семейството му. "Близо е до дома и никой не трябва да се занимава с 10 часа път с деца", казва Лавин. "Чувствах се добре. Чувствах се много, много сладко да имам всички тук. Нямаше да искам да го направя без тях."

Добави и още: "Мисля, че сме стигнахме до момента, в който почти сме направили всичко заедно. Правим го от толкова много време и затова си помислихме, че [резиденцията във Вегас] е логичната следваща стъпка, защото това е нещо, което никога не сме предприемали. Освен това през годините Вегас се превърна в нещо като фар за всички... Моментът на всичко това просто е логичен за нас."

Източник потвърди пред PEOPLE, че Лавин и Принслу, които започнаха връзката си през юли 2014 г., са посрещнали третото си дете през януари, след като Принслу е показала бебешкото си коремче по време на разходка с Лавин през септември миналата година.

А по-късно гръмна скандалът, в който бе намесен съпругът й, че е изневерил. Лавин отрече твърденията, като заявяви, че "не е имал афера", но призна, че е "преминал границата в един жалък период от живота си".

Припомняме, че през изминалата 2022-ра Инстаграм модел сподели скрийншот от чата с Адам, който й беше написал, че иска да кръсти детето си на нея. Оттогава феновете започнаха да спекулират, че звездата от Maroon 5 е имал паралелна връзка с другата жена, докато Бехати е бременна.