Съпругата на фронтмена на "Maroon 5" Адам Лавин показа сладка снимка на бебе номер 3

"Седмица 1 във Вегас", написа моделът в Инстаграм, споделяйки снимки на цялото семейство

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на фронтмена на "Maroon 5" Адам Лавин показа сладка снимка на бебе номер 3 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая...Ориз Басмати ли ква е, ми е много странна , постоянно е бременна, явно тва е единствения начин да задържи тоя рапон. Незнам дали ще ги докара до 10, като оная на алек болдуин латино кучката. Сладка снимка, бебешки крачета кви са тия тъпотии? Някаква пак надула корема и родила 330 милиона+1 американче, голямата работа. Всеки ден милиони се раждат на тоя свят и какво? За всеки ли ще пишеме статии?

Пий си редовно хапчетата и няма да имаш проблем с ориз басмати!

Не знам* - не се пише отделно от знам ☺️

От тази статия разбрах, че журналята на ДИР-а ползват Google Translate и после копират превода директно... Евала, няма да се пънете да имат смисъл статийте ви, я!

Ед.ч. - статия Мн.ч. - статии

Този наскоро изневери на жена си с някаква инфлуенцърка. Всъщност, инфлуенцърката твърдеше така, а той - че не е истина.

така пише и в статията, но не са споменали името на любовницата, а името не жена му е написано малкото в последното изречение Бехати, и фамилията по-нагоре, цялото е Бехати Принслу, една от известните бели африканки, другата е Кандис Суанпоул.

Всъщност е инфлуенСърка ,не инфлуеЦърка Преди да се правите не много знещи научете малко граматика и правопис ☺️Хубав ви ден

Е значи това е марун номер 3!

Правописна грешка още в заглавието! Нататък няма нужда да се чете. Чудя се къде се подготвят днешните журналисти?

Напоследък все по-трудно се четат статиите ви, Дир! Вземете си назначете един коректор, който да чете и вкарва в ред писанията на неграмотните ви дописници, защото след като мине през Гугъл преводач, материалът е редно и да се пресъздаде коректно спрямо българската правописна и граматична система.

Какво значи ,, резиденцията на групатa MLW5 в Лас Вегас,,