В САЩ Денят на благодарността се чества през последния ден на месец ноември, като с течение на времето той се е превърнал в един от най-обичаните празници от американците.

Вижте снимки >>

Традицията повелява семейството да се събере около отрупаната трапеза, на която задължително трябва да има печена пуйка, като всеки член от фамилията трябва да сподели за какво се чувства най-благодарен в живота си.

Разбира се, в Холивуд дори домашните веселия минават с много блясък, а звездните домакини се надпреварват коя от тях ще се представи най-добре, осигурявайки вкусна вечеря, топла атмосфера и богато украсена обстановка.

Благодарение на социалните мрежи, днес можем да надзърнем в къщите на известните личности и да видим как е минало тържеството им. Тази година безспорна победителка в неофициалното състезание между известните дами е горещата колумбийка София Вергара.

Преди часове хубавицата от малкия екран сподели в личната си Инстаграм страница кадри от специалната вечер, която прекара с близките и приятелите си. Силно впечатление прави разкошната тематична декорация, на която се е спряла брюнетката. Цялата стая е "позлатена" - от покривката на масата, обсипана с пайети, през вазите с изкуствени растения до столовете и множеството балони с хелий, които се редят по тавана... Всичко е в златно.

Но красотата на дома бледнее пред тази на стопанката му, която изглежда ослепително. На снимките тя позира в черен полупрозрачен корсет, който е съчетала с дълга златна пола с висока талия, пасваща идеално на фона зад нея. Завършвайки цялостната си визия, тя се е спряла на сандали на висок ток, бижута, изработени от благородния метал, като колието ѝ пада на два реда.

От изображенията личи, че всички гости на събитието си прекарват повече от добре в нейната компания и тази на съпруга ѝ Джо Манганиело, дори и домашните любимци на домакините, които, за да се "смесят с присъстващите", също са облечени в рокли.