Селена Гомес се разкри за новата си връзка. За да отпразнува излизането на новата си песен "Love On" по-късно през изминалата седмица 31-годишната певица разказа малко повече в предаване за човекът, спечелил сърцето й.

"Без да навлизам в подробности, мисля, че е много важно да срещнеш някой, който те уважава", каза тя пред водещата. "И мисля, че е много хубаво да се осланям на човек, който разбира света, в който живея."

Въпреки че звездата не назова конкретно името на Бени Бланко, тя е много открита в социалните мрежи за връзката им. Двойката за пръв път стана официална през декември, като Гомес потвърди чрез коментари в Instagram, че тя и продуцентът се срещат от половин година. Малко преди края на 2023-та двамата присъстваха заедно на наградите "Еми". А по-рано този месец Гомес отбеляза Деня на влюбените, като публикува селфи с Бланко и написа: "Обичам те", припомня Billboard.

"Като цяло това е най-сигурната връзка, в която съм била и е наистина прекрасно", добави още Селена. "Аз израснах чрез него."

В момента тя е във вихъра на музикалната си ера, която започна през август с излизането на песента й "Single Soon" - продуцирана от Бланко. Дебютирайки под номер 19 в Billboard "Hot 100", песента отбеляза първото истинско солово издание на изпълнителката след "Rare" от 2020 г. Наскоро Селена пусна "Love On" заедно с музикален видеоклип. "Напоследък много се забавлявам и експериментирам", каза тя за новата песен.