След като беше най-ярката звезда на Лас Вегас в продължение на повече от 16 г., с точно 1 141 представления зад гърба си на сцената на Колизеума в "Caesar Palace", Селин Дион реши да изкара шоуто си извън пределите на САЩ и да обиколи света с него.

Вижте снимки >>

Преди първия си концерт от турнето, провел се в родната ѝ провинция Квебек, Канада, певицата даде интервю за "ЕТ", в което каза, че е наясно с критиките относно прекалено слабата ѝ фигура, но няма време да обръща внимание на негативните коментари.

"Има ли нещо нередно в тялото ми?", попита тя водещата и стегна бицепс пред камерата.

Изпълнителката допълни, че след толкова години в музикалната индустрия се е научила как да бъде недосегаема за недоброжелателите.

Тя обясни, че една от причините, поради която изглежда слаба, е възрастта. Дион припомни, че е в бизнеса от 12-годнишна и е нормално визията ѝ да се промени.

"Занимавам се с балет и тренирам усилено, това помага както на тялото ми, така и на съзнанието ми. Когато бях тийнейджър лицето ми беше по-заоблено, защото на младини всеки има повече телесни мазнини... Но винаги съм била слаба", уточни звездата.

Селин Дион в тийнейджърските си години

Снимка: Скрийншот ЕТ

Селин не позволява на чуждите нападки да повлияят на изборите, които прави относно външния си вид и облеклото. Тя казва, че когато човек израства сред негативизъм, разбира простата истина, че не може да направи всички щастливи.

"Ако не искате да бъдете критикувани, значи се самозаблуждавате. Аз приемам положителното, с останалото оставям екипа ми да се справи", каза тя.