Всички хубави неща имат своя край, особено ако са продължили 16 години и са били благословени от ангелски глас насред пустинята на Невада. В събота вечер Селин Дион представи прощалното си шоу на сцената на Колизеума в "Сизър палас", Лас Вегас. Тя направи два последни подаръка на публиката: представи баладата си "Flyin on My Own", с която развълнува присъстващите и... прекъсна концерта си, за да изчака един от почитателите си да отскочи до тоалетната.

Вижте снимки на Селин >>

Певицата забеляза как един от посетителите, изпитващ дискомфорт, стана от първия ред. Тогава тя прекъсна изпълнението си и спокойно изчака, докато той отново не зае мястото си.

"Всички те чакахме... Всички 4 300 души! Недей да бързаш сега", пошегува се звездата, при завръщането на човека и добави: "Разбира се, че е разорен, след като е купил два билета за първи ред, за да дойде и да види последното шоу... Ясно е, че ще го изчакам, това е най-малкото".

След 16 години, които Дион прекара, изнасяйки постоянно шоу в Града на греха, тя реши да прекъсне ежеседмичните си концерти. Тя имаше желание да спре с участията още преди няколко години, но не го направи поради лични причини, свързани със съпруга ѝ. Тогава се говореше, че от "Сизър палас" са извили ръцете на легендарната изпълнителка, като са я заплашили, че ако напусне ще разпространят снимка от камерата на асансьора в сградата, на която се вижда как вече покойният Рене Анжелил се е държал непристойно с млада жена.

Днес обаче тя официално приключи с ангажиментите във Вегас.

"Имам много прекрасни спомени, но в същото време е странно. Дойдох за три месеца, или нещо такова, а изминаха цели 16 години... Явно запазихме най-доброто за накрая", сподели Селин на финала.