Изминаха повече от 2 десетилетия, откакто на големия екран излезе любимият на няколко поколения филм - "Титаник". И до днес обаче фактът, че историята можеше да има щастлив край, само ако Роуз беше решила да направи място на Джак върху "плаващата врата", не дава мира на феновете.

Вижте снимки на Селин >>

Защо тя не го стори? - това е въпросът, който периодично се появява дори и сега. Именно с него се сблъска и изпълнителката на основния саундтрак на продукцията - Селин Дион, която гостува на водещия Джими Фалън, за да промотира новия си албум "Courage".

Водещият на шоуто реши да върне лентата обратно към 1997 г. и да я попита какво е нейното мнение по този въпрос, макар Леонардо ди Каприо, Кейт Уинслет и дори Джеймс Камерън да са давали отговор на същото запитване... поне стотици пъти вече.

"Ето какво мислят всички, все още обсъждащи случая в интернет. Те казват, че ако Роуз се беше свила малко, ама съвсем малко, щеше да спаси живота на Джак. Съгласна ли си?", запита я Фалън, докато показваше снимка на сцената, заснета отгоре.

"Не ме вкарвай в беля. Ами ако решат да направят "Титаник" 2?", пошегува се певицата.

"Добре, ако се вгледаш, ще видиш, че Роуз може би е мъртва или замръзнала и определено не е изцяло там. Второ, Джак няма нужда от специална покана. Какво? Хайде, скъпи, скочи тук и се настани удобно, така ли?", каза закачливо Дион.

Звездата също така отбеляза, че вероятно Джак е бил прекалено измръзнал и не е имал силите да се качи до любимата си.

Преди години режисьорът на филма беше предизвикан да обясни решението за сцената. Тогава той каза, че желаната от почитателите развръзка е невъзможна и това става ясно в сценария, в който е обяснено, че Джак слиза от плаващата повърхност, за да направи място на Роуз, спасявайки я.

"Неговото най-добро решение е да направи място за цялото ѝ тяло над водата, надявайки се да им помогнат, преди да загинат", каза той.