17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда като че ли току-що е изплувала от "Титаник" и 1912-та! На нея малко силикон и ботокс биха се отразили добре, иначе съм против.

Да им имам проблемите.

Това е разковничето на филма. Няма как всичко да завършва Happy End ?! То в това е и основния замисъл в трагедията на "Титаник" и смятам, че така действително би трябвало да завърши тази любовна драма...

Не мога да спра да рева на тоя филм, веднъж дори се изпиках под седалката в салона...Може и да беше, щото ударих три бири преди това, но филмът определено е разтърсващ, да...

То цялята държава потъна към дъното и никой не пита, защо се случи това пък ще се интересуваме от дъската, на която била седнала Роуз .

Вратата ще потъне под тежестта на двамата. Малко но достатъчно да са постоянно във вода, а и пазенето на баланс е по трудно.

Всяка вечер се въртя на сън в леглото и се събуждам изпотен и само този въпрос ми е в главата ..

Или просто Джак е бил просто фантазия на Роуз. Което също е доста популярна теория.

Що за малоумен въпрос, просто така са решили сценаристите, предполагам за да изглежда по-драматично...Макар и по истински случай в сценария на филма има доста художествена измислица. Все едно да попитате художник защо вазата на картината му е червена, а не например сива?!

На дърти години трябва да е по-закръгленка!

Дръжте я по-далече от Макрона, че за нищо ще му развали семейството.....

Абе, филм да става- нали трябва драма- ред сълзи, ред со.поли. И е могла да му отстъпи място, и диаманта е могла да запази- ама така е по-сърцераздирателно. После, като се връщаш вкъщи, без Джак и без диамант, да си викаш-"Е, пък тя, като ги имаше, какво стана? Я, колко си ми е добре в панелката- нито айсберги, нито титаници. Даже мога да изтичам за един топъл хамбургер..." И си щастлив/а.

..колко се е сбабичосала тая. Не е истина.

както се е збръчкала - направо неустоима,

Селина Дионисиева да отговори на наистина вълнуващият въпрос - "Кой потопи Титаник?", защото и тя играе по свирката на същите кукловоди.

Кажи де?

На Титаника са плавали тримата най-могъщи магнати и политически фигури в САЩ шп пмва време, 1913 година, сешсе защо е важна годината. Тримата си букнали етествено най-скъпото и сигурно плаване през океана (тогава никой не беши чувал за Аерофлот). Тези са биле тримата единствени да имът думата в хамериканскио сенат, за предстоящото гласуване за бъдещия (в оня момент саму планиран) Федерален резерв). Историята с ледника е измислена, разбийсе, и кораба наистина е бил непотопяем, освен ако некой отвътре не му е дръпнъл шалтера. Сега сешсе защо, иле още не се сешсе? Точно 2 седмици по-късно ФАЩ сената е гласувал прочутия закон, с който федерралния Резерв е бил узаконен, и сички хамериканци са станале легално роби на Федералния Резерв. Тека, една чстна еврейска банкерска клика, е убила законно тримата единствени в опозиция, членове на ко беши там, Държавния надзор на САЩ, е тука хамериканците да кажът коя беше институцията да пази САЩ от тероризъм и преземане на законната демократична влаЗт. Мда. Ледник, нищо оПщо с еврейски банкерски заговори и конспиурации, ми да. ----------- Не се правети на ударени, историята я има и е доказана, просто никой не е посмел да дигне бариерата и да доказва. Как ше докажеш потапянето на най-сигурния и чисто нов параход и пред кои власти, и как ше докажеш, че точно това е била пречината? И да не забравим, 2 седмици по-късно, федералния резерв е бил узаконен, и отттам насетне, кой изоПщо е могъл да доказва кото и да бил9о? Мда, а вие вервайте, че филма е финансиран и направен заради красива либовна история .....и сега евреите правът пари от вас, будалите. Нищо лошо де, вервайте си.

Тека ли ма, Роксано? Ама, Роксано, ти сичко знаеш и сичко мош, ма. От сичко разбираш, па и у страницата ти у фейсбука организираш масов сиир. Турнале ти биле чип зад ухото, следели та с вертолети и дронове, тропале ти по портата на квартирата в два чеса през нощъ etc. Роксано или както там тий името, наеми си некой жиголо, там у Англия е пълно с текиви и щом е за пари, той нема да ти откаже

искала е по-богат мъж, а не тоя бедняк

за някакъв си бял хетеросексуален мъж няма място - и тогава, и сега...

Горката, прилича на зомби от ада.

Абе моля ви, не ни сравнявайте с тва.

Какви важни въпроси вълнуват обществото!

То и да си презадоволен отвсякъде не е лесно. Започваш да скучаеш и се чудиш откъде да си намериш вълнения.

Всъщност по-належащ е отговор на въпроса защо Роуз не направи друго с диаманта.