Манията на Кание Уест да трансформира начина, по който се обличат половинките му, докато са във връзка с него, е голям червен флаг за това в какви отношения са те като двойка. Семейният терапевт Бетси Чънг определи певеца като "силно контролиращ" и "нарцистичен", заради поведението, което демонстрира като партньор.

46-годишният музикант е известен с това, че залага на ексцентричността що се отнася до собствения му стил и избора му на облекло. Той обаче обръща не по-малко внимание и на дрехите, с които жените му се появяват в публичното пространство, дори, когато не са в компанията му.

Почти всички дами, с които Кание е имал взаимоотношения през последните години, са претърпели драстична модна трансформация - от съпругата му Ким Кардашиян, през Джулия Фокс, а сега и настоящата му половинка Бианка Ченсори.   

Според психолози "нездравословното" поведение на Кание се дължи на собствените му убеждения, че неговата "гледна точка е по-висша" и че партньорките му са просто "аксесоар, допълващ желания от него образ".

Снимки на Ким Кардашиян преди и сега>>>

"За много двойки не е необичайно в даден момент да започнат да си приличат - да се обличат еднакво, да се хранят с една и съща храна. Това в някои случаи е добре. Когато обаче влиянието изглежда едностранно, това определено е обезпокоително, защото означава, че единият човек насила се отказва от своята идентичност", споделя семейният терапевт Бетси Чънг.

Снимки на Джулия Фокс преди и сега >>>

Промяната във визията на Ким Кардашиян, докато беше във връзка с Кание, беше очевидна за всички, като тя неведнъж е споделяла в риалити шоуто си как певецът й е посочил от кои свои стари дрехи трябва да изхвърли. Бившата му половинка Джулия Фокс също разказа в интервю, че буквално няколко дни след началото на връзката им, Уест е сменил целия й гардероб с нови дрехи по негов вкус.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bianca Censori (@bianca.censori_official)

В момента същото се наблюдава и с Бианка, която, освен че се облича в тоалети, типични за стила на самия Кание, тя драстично е променила и външния си вид.