Макар живакът в термометрите настойчиво да поддържа сравнително високи за настоящия сезон стойности, дори най-големите оптимисти сред привържениците на лятото не могат да отрекат, че в последно време оттеглянето му от нашите географски ширини става все по-осезаемо. И все пак някои от неговите заклети почитатели упорито отказват да сведат примирено глави пред очевидното настъпване на есента, запявайки с нежелание известните думи от първия куплет на популярната песен "Непознати улици", изпълнена от Мери Бойс Бенд.

Нещо повече, съдейки по социалните мрежи, напоследък тези от тях, изпитващи най-силна непримиримост към ситуацията, сякаш са взели решението да се впуснат в поредното горещо приключение, за да задържат колкото се може по-дълго усещането за иначе отиващите си топли месеци, които по традиция са изпълнени с колкото вълнуващи, толкова и жарки преживявания.

Вижте снимки >>

Естествено, измежду потребителите на виртуалното пространство, споделящи в него кадри, показващи актуалните им слънчеви начинания, се открояват някои известни личности, чиито лица често стоят под светлините на прожекторите - като например Преслава, която вече от над седмица насам се е отдала на безоблачна семейна почивка. За своята ваканция певицата е избрала някогашното малко рибарско селище, сега превърнало се в луксозен курорт, на чиито брегове се срещат две морета - Егейско и Средиземно.

Днешният град, издигащ се върху територията на античния Халикарнас, където в миналото се е намирал прочутия едноименен мавзолей, считан за едно от Седемте чудеса на древния свят, който бива разрушен през Средновековието от силно земетресение, привлича представители на така наречения елит със своите дълги плажни ивици, кристално чисти води и прекрасни условия за отдих. Ето защо не е никаква изненада, че изпълнителката на "Не съм ангел" е избрала да прекара свободното си време точно там. Все пак кой не би желал да отдъхва в пределите на една от най-известните туристически дестинации в Беломорския регион, определяна като Перлата на Турция, която мнозина сравняват със Сен Тропе.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

Малко след като отпразнува с близки и приятели петия рожден ден на дъщеря си Паола, звездата на музикална компания "Пайнер" публикува в личния си Instagram акаунт снимка, на която двете с наследницата ѝ стоят на удобни кожени кресла на борда на бизнес класата в самолет, подсказвайки на своите почитатели, че напуска очертанията на страната ни, за да се отдаде на заслужен отдих след поредицата от сценични изяви, от които изобилстваше графикът ѝ през последните месеци. Не след дълго в профила ѝ се появи още един кадър, на който позира по цял бял бански с пресичащи се червени ленти, застанала на дървен кей до жълта моторна лодка.

"Жега е, но се справям някак си", гласеше посланието, придружаващо нейния пост, събрал над петнадесет хиляди харесвания, с който всъщност издаде точното си местонахождение, отбелязвайки го сред добавените от нея хаштагове.

Със следващите изображения певицата показа нагледно как се забавлява, наслаждавайки се на удобствата на хотела, в които са отседнали с партньора ѝ Павел и тяхната щерка. На една от фотографиите тя позира на тераса, разкриваща спираща дъха гледка към внушителните открити плувни басейни на комплекса с редици от легла с балдахин и високи палмови дръвчета, между които се снима по-късно, а на друга тя позира с държащата в ръце воден пистолет Паола, седнали на голям надуваем еднорог, носещ се по повърхността на едно от моретата.

Още утре обаче тя трябва да се върне в България, тъй като участията ѝ започват с нова сила, връщайки я обратно на сцената, пред която несъмнено с нетърпение ще я очакват много от нейните фенове.