Съпругата на Алек Болдуин - Хилария сподели снимки и видоеоклипове на семейството, което празнува Хелоуин, дни след фатална стрелба на снимачната площадка на "Rust" с участието на холивудският актьор. Тогава загина операторката Халина Хътчинс, а режисьора Джоел Соуза бе ранен.

Фамилията изглежда весела или поне за снимките се усмихват.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Тя е написала в Инстаграм:

"Родителството в последните седмици беше меко казано интензивно изживяване. Днес се събрахме, за да направим празник за децата. Костюмите са измислени в последния момент, някои се наложи да ги разхлабим, но те бяха толкова щастливи и това стопли моето майчино сърце.

Честит Хелоуин, от Болдуините".

Двете от общо 6-те деца, най-малки деца на двойката, бяха с флуоресцентни трика с надпис "Тренирай" отпред. Тоалетите им бяха допълнени от розови, бели и жълти ленти за глава и китки.

Ето още снимки от празненството им, публикувани от Болдуин в Инстаграм. 

На кадрите семейството позира на верандата на имота си, усмихвайки се на камерата, Алек се е облякал като викинг с дълга брада, а Хилария и двете им дъщери са в черно като вещици. Публикацията беше харесана от Алек Болдуин.

Ден преди това Хилария заяви, че е загрижена за съпруга си. Тя каза пред репортери, че се страхува, че 63-годишният може да развие посттравматичното стресово разстройство.