"Честито завършване на колежа, Дилън Дъглас!", поздрави Катрин Зита-Джоунс сина си с кадър в Инстаграм. Семейството й отпразнува церемонията по награждаването на младежа от университета Браун в неделя, публикувайки снимка на 21-годишния младеж с шапка и тога. На вечеря преди паметния ден, те организирали изненада за Дилън, когато се появил с песен чичо му от Уелс. Това бил по-малкият брат на Катрин, Линдън.

52-годишната актриса прегръща с блажена усмивка голямото им дете с Майкъл Дъглас, с когото са родители и на 19-годишната Карис.

"Поздравления за дипломирането на моето момче, моята гордост, моята радост, Дилън. Безумно се гордея с теб и думите са безсилни да опишат колко много те обичам", написа тя.

77-годишният Майкъл сподели своя собствена снимка с Дилън, който държи дипломата си, и написа: "Един горд татко! Поздравления Дилън! Браво!"

Зита-Джоунс преди е споделяла моменти от живота на Дилън като студент. През октомври 2019 г., по време на неговата втора година, тя подписа тяхна снимка "В кампуса с моето момче Дилън". Друг път е показвала усукана от изстискване паста за зъби с надпис: "Колежански живот".

Дилън харесва екстремните преживявания като скачане във вода от скали, скачане с парашут.

Дъглас каза, че го е посъветвал да не е първият, който ще скочи, да остави няколко души да пробват първо, но младежът не го послушал.

"Нормално. Хормони. Ммочетата на тази възраст искат да се тестват", казва актьорът, когото публиката видя за последно в "Методът Комински".