33-годишната Кейти Холмс се бори за попечителство над 6-годишната си дъщеря Сури. Тя настоява да има последната дума по въпросите за религията и образованието на момиченцето.

Другата причина за развода била, че Кейти Холмс се задушавала в дома на съпруга си, живеещ непрекъснато с майка си и сестра си. Семейството на Круз направо подтискало Холмс и било повод за нескончаеми скандали между звездната двойка.

От своя страна представител на Том Круз е казал за "Пийпъл", че новината дълбоко е огорчила актьора и сега той прекарва всяка свободна минута с децата си. "Фимейл фърс" информира, че заради предбрачния договор между Том Круз и Кейти Холмс, тя не може да разчита на половината от богатството на семейството, което възлиза на 275 млн. долара.

Съгласно договора Кейти имала право на 15 млн. долара и на имение в Бевърли хилс, което е на стойност около 35 млн. долара.

Вижте снимки на Том и Кейти >>

Том Круз и Кейти Холмс сключиха брак през 2006 г. на пищна сватба в Италия. Церемония по обичаите на сциентоложката църква беше извършена в средновековен замък.
ИЗБРАНО