Кейти Холмс поискала развода, за да предпази дъщеря си

Съпругата на Том Круз Кейти Холмс е поискала развод, за да спаси дъщеря Сури от сциентологията, съобщават от "Сън".

Обратно в новината

Коментари - Кейти Холмс поискала развода, за да предпази дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га яде кифтеата Кейти ни рива...

Не той заряза първите си две съпруги, Мими Роджърс и Никол Кидман, а те него зарязаха. Заради сектанския му фанатизъм и заради това, че не можеха да имат деца от него. После се омъжиха отново и двете сега имат по две деца. Та над чие дете той иска попечителство? На Кейти Холмс?

Моме, събирай каквото можеш и най- вече челядта и "дим да те няма"! Представям си живота ти сред тъща, зълва и църква! В тази "неочаквано добра комбинация" обич и уважение не може да вирее!

За теб тъща, а на Кейти свекърва, да бяга бързо и по-далече.

Не е радостна новина, но фанатизмът е болест, непреодолима при това и няма сума, която да оправдава погубването на още една психика чрез фанатично възпитание. Дано Кати успее да вземе детето си.

Том Круз е просто момче, еталон на прост американец.

Eдинственото нещо ,което ме притеснява в сциентологията са думите на създателя й - "за да натрупа човек милиони, трябва да си създаде религия".....Все пустите му пари!А къде е духовното..........

Идвам,Катенце,ще живеем заедно,всеки ще си хойка където иска,ти нали имаш кинтарки-ще изкараме до старини,пък и за мъж няма да се притесняваш-знам,че оттам идва всичко

мечтай си :))) има кинтари ама нема да ги сподели със теб ...още искат невидиш ли :)))

колко трябва да му е акъла да членува в дяволска секта с измислени глуповати идеи, правила, канони, действия и т.н. :))))))))) живеел с майка си и сестра си хахахахахахаха:)))))))))))))))))))

ами добър е, даже много

Тя когато се омъжваше за него знаеше за религията му и затова, че две съпруги преди нея е зарязал заради това. Сега е малко късничко- ще води с нея битки за детето, а и пари има повече от нея и накрая май потърпевша ще е Сури.

Как пък го измисли - Том Круз добър актьор. Смях в залата

актриса играла главно в тинейджърски сериал и някои незначителни роли. Сега като се разведе ще вземе толкова пари, които не е могла и да сънува.Жалко за добрия артист, попаднал в мрежата на зестротърсачка, която го травмира в най-болезненото място за един родител. Неминуемо ще му се отрази в творчеството.

Каквато и да е тя, пак е по- симпатична от този малоумен сектант!!! Като актьор го харесвам, но има нещо смущаващо в него и сциентоложката му църква- и ето, че се оказвам права! Кой мъж на толкова години живее заедно с майка си и сестра си?!! Дано попечителството над Сури спечели Кейти, че този ще промие мозъка и на детето! :(

Лошо само някакви си въшливи 50 милиона. Друго си е да гушнеш 50% Нищо, ще се присламчи към друг паричко...

е,очакваше се...жалко..толкова добър актьор е Том, а толкова зблуден....

Кейти Холмс освен от Сектата да предпази детето си и от високите токчета и яркото червило с които мъничето се разхожда от 3-4 годишна възраст.

сумата е ясна, а причините слабо ме интересува. За тероризъм-смърт.

ти да неби рускиня :)