Борбата с психичното здраве на дъщерята на Брус Уилис Талула разединява семейството им, научи "RadarOnline". Дъщерята на Деми Мурс и Брус призна, че е преживяла депресия и анорексия, след като годеникът ѝ Дилън Бъс я изоставил по-малко от три месеца, след като баща й разкри за битката си с дегенеративно заболяване на мозъка.

Състоянието, в което изпада 29-годишната актриса не остава незабелязано от Уилис, който страда от деменция. "Брус виждаше как тя изнемогва и това само влошаваше собствените му проблеми", разказва източник, близък до семейството, който допълни, че актьорът е изпитвал притеснение да гледа как любимата му дъщеря се бори с анорексията, достигайки застрашителните за живота ѝ 38 килограма.

"Брус бе съкрушен, когато видя как страда Талула", разказва още близкият до тях пред изданието. По негови думи семейството им се е опитвало да го предпази от това. "Стигна се дотам, че смятаха, че ще е по-добре, ако изобщо не са един до друг."

След раздялата си с Дилън Талула бе диагностицирана с хранително разстройство. За "Vogue" тя разказа, че всичко е започнало, след приемането на лекарства за ADHD (синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност).

"Започнах да се наслаждавам на потискащия апетита страничен ефект на лекарствата. И както много други хора с хранителни разстройства, усещането ми за самата мен се обърка. В началото, когато бързо отслабваш хората ти подмятат хубави реплики, но идва момент, в който те питат: Добре ли си? Приятелите и семейството ми бяха ужасени."

Талула разказва още пред модната библия, че когато е достигнала застрашаващите 38 килограма, не е могла да се разхожда дори в квартала си, поради страх, че не може да си поеме въздух. Заради това семейството ѝ се намесва и й осигурява необходимата помощ, настанявайки я в център в Тексас.

"Осъзнах, че това, което искам повече от хармония с тялото си, е хармония с близките ми - да не ги тревожа повече. Години наред усещах тежестта на хората, които се притесняваха за мен", споделя.

Сега младата жена е решена да възстанови отношенията си със семейството си, най-вече с баща си.

"Възстановяването вероятно е за цял живот", казва тя пред Vogue. "В миналото се страхувах да не се самоунищожа, но сега мога да разчитам вече на себе си. Човек трябва да обича на първо място себе си, за да може да отвори сърцето си и за другите."

Снимка: Getty Images