Семейството на неподражаемия телевизионер Милен Цветков, загинал при катастрофа на 19 април 2020 година, когато беше Великден, си спомни с тъга за него.

Жената до него, с която живя дълги години и имат син - Ивета, написа във Фейсбук: "Благодаря ти! Благодаря, че бях част от живота ти, че избра точно мен и създадохме прекрасния ни син- Боян, че ми показа, че въпреки трудностите, човек не бива да се отказва и трябва да продължи! Въпреки болката ще продължим и ще те пазим в спомените си дълбоко в нас!".

Синът им е третокласник и освен с ученето се справя много добре и пред камера, както е известно от редицата му подобни изяви. 

В профилите в социалните мрежи на първото му семейство - бившата жена Дана и дъщеря им Калина, нямаше видими постове, свързани с годишнината от смъртта му.

Милен Цветков загина при катастрофа докато изчакваше зелена светлина на светофар близо до столичен мол. Автомобилът на Цветков беше пометен от джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов. В кръвта на Николов бяха установени няколко забранени упойващи вещества.

Снимка: БТА