Снощи, минути преди да настъпи полунощ, когато август бе принуден да отстъпи своето място на септември, Натали Трифонова реши да изпрати последния месец от лятото, припомняйки си вълнуващите мигове, които е имала през него. Часове преди да ѝ се наложи да се върне обратно на работа, заставайки отново пред обектива на камерата в телевизионното студио, тя публикува в личния си Instagram профил няколко снимки от последната си почивка, а вълнението, което предизвика с тях, разпали истински пожар в социалната мрежа, карайки страстите в нея да ескалират.

Макар реално да няма образование за синоптик, за годините, през които се изявява на малкия екран като такъв, блондинката отдавна е разбрала кои са най-горещите точки на планетата, при това не само по отношение на климата. Поради тази причина всеки път, когато реши да прекара свободното си време извън очертанията на страната ни, тя се насочва към някое място, в което позитивните емоции са точно толкова високи, колкото и характерните за него температури, а понякога дори и повече. Така например водещата на предаването "COOLt" често отскача до южната ни съседка, където пълноценният отдих и качествените забавления като че ли са се превърнали в непоклатима традиция, която всички, намиращи се на територията ѝ, сякаш са длъжни да спазват стриктно, без значение дали става въпрос за местните жители или за туристите.

Вижте снимки >>

Ето как, оставайки напълно вярна на предпочитанията си, преди около три седмици тя за пореден път се отправи натам, отдавайки се на жарки приключения и весели преживявания в компанията на верни приятели. Публикациите ѝ във виртуалното пространство започнаха с кадри от луксозен ресторант, разположен в град Солун, който бе първата спирка от нейното пътешествие. На тях тя позира в прелъстително облекло, състоящо се от черно боди със силно изрязана и предизвикателна кройка, разкриваща повече от плътта на стройното ѝ тяло, което е съчетала с къса златиста пола с висока талия, излагаща на показ дългите ѝ крака, навярно привлекли вниманието на всички представители на противоположния пол, намиращи се в близост до нея.

"Веселим се заедно", гласи един от хаштаговете, придружаващи нейната публикация, под която последователите ѝ изписаха немалко комплименти, възхваляващи образа ѝ, като: "То Господ дал, дал... та се забравил", "Изглеждаш божествено", "Изключително сексапилна жена" и т.н.

Малко по-късно тя сподели в платформата кратък видео клип, съдържащ подбрани мигове от ваканцията ѝ, фокусът на чийто кадри е разходка с яхта в откритите води, в които наред с другите две момичета, присъединили се към нея в Гърция, се разхлаждат, плувайки в тях. Фигурата, която Натали показва по оскъден бански костюм, докато стои седнала на ръба на плавателния съд, обърнала гръб към обектива, или смело скача от борда в морето, породи истински възторг у нейните почитатели, чиито одобряващи коментари заляха интернет като неконтролируемо цунами.

Преди няколко часа тя показа поредната пленителна визията, на която е заложила за последната си вечер в близката ни държава. Преди да се отправи към дома, Трифонова е избрала да се разходи навън с нежна бяла мини рокля, отличаваща се с дълбоко V-образно деколте и леки отвори под гърдите. Дрехата, която определено ѝ стои прекрасно, има диплещи се широки презрамки и къса разкроена пола, падаща над средата на бедрото на меки гънки. Външния си вид тя е допълнила с деликатно бяло колие, вървящо по шията ѝ, чифт висящи обеци, елегантни сандали на висок ток и малка дамска чанта. Най-впечатляващият ѝ аксесоар обаче остава нейната ослепителна усмивка, с която тя не се разделя, независимо къде се намира.