Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки. Сега Меган е в очакване на първото си дете от британския принц Хари и Серина има няколко съвета за нея.

Вижте снимки на Меган и Серина >>

Уилямс разказа пред People по време на представянето на модната си линия в Маями, където разкри, че херцогинята си е същата, въпреки че вече е част от кралското семейство.

Серина разказа:

"Аз я питам "Как си?", а ти ми отговаря: "Не, ти как си?" и аз й казах: "Толкова си сладка, но аз наистина питам ти как си?"

Серина споделя, че ѝ казала да престане да бъде толкова мила... "Ти си бременната, не се ли предполага, че е нормално да бушуват хормоните, защо си толкова мила?" Но тя винаги е била такава", допълва Уилямс за приятелката си.

Серина и съпругът ѝ Алексис Оханян се сдобиха първото си дете през септември 2017 г. "Не знаех какво ще стане, не знаех как така ще имам бебе и всичко просто се случи", обясни Серина. "Толкова е откачено, тотално се промених и буквално превключих".

През 2017 г. в интервю Меган каза за Уилямс, че знае, че Уилямс ще бъде страхотна майка. "Най-добрата, защото тя е настроена да балансира силата и сензитивността", каза Маркъл пред Vogue миналия септември.

Серина уважи Меган на кралската сватба през май, а Маркъл подкрепи приятелката си на трибуните на Уимбълдън, където отиде заедно с етърва си Кейт.

Серина и Меган се запознават на Super Bowl през 2010 г. и стават приятелки.