Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на бившата американска актриса и настояща херцогиня на Съсекс Меган, намекна за възможно участие в британската версия на риалити шоуто ВИП Брадър, предаде Ройтерс.

Вижте снимки на Меган >>

Запитана като гост в програмата "Добро утро, Великобритания" на телевизия Ай Ти Ви дали ще участва в предстоящия сезон на популярния формат, Саманта Маркъл е отговорила: "Работила съм в медия през по-голямата част от живота си, така че защо не? Не виждам причина да спра да живея само защото имам семейни проблеми".

На повторен въпрос за възможното ѝ участие в риалити шоуто полусестрата на херцогинята на Съсекс е отвърнала: "Ако ви кажа, ще трябва да ви убия".

Саманта Маркъл отправила и призив към своята височайша родственица да се види с баща им Томас Маркъл, който пропусна сватбата ѝ с принц Хари през май.

"Мисля, че събирането им е важно не само за тях двамата, но и за всички останали, за семейството ни, за света. Той много се тревожи за нея предвид разстоянието, което ги дели, и невъзможността за комуникация на живо, и просто иска да се увери, че тя добре и е щастлива. Надявам се тази среща да се осъществи скоро", казва полусестрата на херцогинята на Съсекс Меган.