Дори и последният сезон на "Stranger Things" да му се вижда края изглежда идва тъкмо навреме за актрисата Мили Боби Браун, която ще поеме друга роля в живота си - тази на булка. Във вторник 19-годишната сподели в Инстаграм снимка, която мнозина приемат като съобщение за годежа ѝ, пише WMAG.

"Обичам те вече три лета, скъпи, искам ги всичките", написа Браун под снимката, като открадна стих от песента "Lover" на Тейлър Суифт. На черно-белия фотос ръцете на Джейк Бон Джоуви са обвити около актрисата, която се е облегнала на него, като се вижда голям диамантен пръстен. От своя страна Бон Джоуви, сподели снимка от същата фотосесия, на която двойката е прегърната, докато се любува на гледката към океана. "Завинаги", написа 20-годишният младеж под публикацията си.

Сега мнозина се колебаят дали да сe радват, тъй като никъде Браун не потвърждава новината, макар че изглежда, че това е точно така, като се има предвид пръстенът.

Браун и Бон Джоуви (който, да, е син на известния певец Джон Бон Джоуви) за първи път предизвикаха слуховете за романс през юни 2021 г., преди да станат официални в Instagram през ноември същата година. Оттогава двойката е доста открита за връзката си, като често споделя снимки. През декември 2022 г. Мили сподели няколко снимки с Джейк в социалните мрежи, празнувайки края на годината, като го нарече свой "партньор за цял живот".