Шакира се сбогува със стария си живот с Жерар Пике, включително с имението на бившата двойка в Барселона, където са отгледали двете си деца. Те се съгласиха да пуснат семейния си дом на пазара след неприятната раздяла и битката за попечителство, на цена от близо 14 милиона долара, научи RadarOnline.com.

Изпълнителката на "Hips Don't Lie" и футболистът притежават огромно 5-етажно имение в изключителната общност наречена Esplugues de Llobregat. 

Снимка: Getty Images

Споделената собственост на Шакира и Жерар включва собствено звукозаписно студио, корт за падъл тенис, фитнес зала и игрище за мини футбол — идеално за всеки, който води активен начин на живот. 

Твърди се, че Шакира сега живее в къщата, но се готви да се върне в Маями и взима синовете им - Милан, на 9, и Саша, на 7, със себе си. След 12-часова среща на юридическия екип на певицата и представители на Пике, бившите съпрузи постигнаха споразумение за попечителство. Говори се, че Шакира се мести в началото на Нова година. 

Embed from Getty Images

Що се отнася до Жерар, "Daily Mail" съобщи, че той ще има право да прекарва с децата 10 дни на месец - така че ще лети доста напред-назад. 

"Подписахме споразумение за попечителство. Нашата единствена цел е да осигурим на децата си най-голяма сигурност и защита и да се надяваме, че могат да продължат живота си в безопасна и спокойна среда", казаха Шакира и Пике. 

Краят на 11-годишния роман на Шакира с Джерард не е единственото нещо около тях, което е срезд заглавията в медиите. Певицата е изправена пред 8 години затвор, след като испанските прокурори я обвиниха, че не е платила на правителството 14,5 милиона евро (приблизително 14,6 милиона долара) данъци от 2012 до 2014 г.

Embed from Getty Images