Шакира и Луис Хамилтън стават все по-близки.

След поредица от срещи източник съобщи пред "People", че певицата и пилотът от Формула 1, са на етап флирт. "Те прекарват време заедно, опознават се", каза близкият и до двамата. "Забавно е".

Все още липсва официален отговор от представителите на потенциалната двойка. Новината обаче дойде месец и половина, след като 46-годишната Шакира бе на Гран При в Испания, където 38-годишният Хамилтън караше за Мерцедес и зае второ място. След края на събитието двамата бяха засечени в ресторант, заедно с група техни приятели, сред които: Даниел Цезар, Фай Хадра и Мустафа, който сподели и снимки на стори в Инстаграм.

На една от тях се виждаха в кадър, застанали един до друг така обсъжданите Шакира и Луис, който бе поставил ръка на кръста й.

Наскоро русата фурия бе забелязана на още един Гран При, този път в Маями, ден след като получи наградата на "Billboard" за "Жена на годината". По време на речта си при приемането на призът тя сподели, че е предизвикала голям шум около раздялата с бившия ѝ съпруг Жерар Пике.

Снимка: Getty Images

"Това бе година на сеизмична промяна в живота ми, в която усетих повече от всякога - и то много лично - какво е да си жена", бяха думите й на сцената. "Това бе година, в която осъзнах, че ние, жените, сме по-силни, отколкото си мислим, по-смели, отколкото сме вярвали, по-независими, отколкото са ни учили да бъдем", продължи Шакира. "Защото коя жена не е поставяла себе си на втори план в някакъв момент от живота, защото е търсила вниманието и любовта на някой друг? На мен ми се е случвало неведнъж."

С Пике се разделиха преди година, заради изневярата му с 23-годишната Клара Чия.