Шарън Стоун погледна назад във времето към емоционалната щета, която ролята й в "Първичен инстинкт" ѝ е причинила - върху живота ѝ на майка.

64-годишната актриса се появи в тазседмичния подкаст епизод на "Маса за двама" с Брус Бози, представен от "iHeartMedia" и "Air Mail". Тя разказа за последиците от филма от 1992 г., като най-голямата и драматична била загубата на попечителство над сина й.

"Съдията попита моето дете, моето мъничко момченце: "Знаеш ли, че майка ти прави секс филми?". Това е вид злоупотреба от системата, която смяташе, че може да прецени какъв родител съм, понеже играя в този филм", сподели Стоун. 

"Сега хората се разхождат без дрехи нонстоп по телевизията, а зрителите видяха за около една шестнадесета от секундата моята голота - и хайде, загубих попечителството над детето си". 

Стоун, която има трима осиновени сина - Куин, на 16, Леърд, на 17, и Роан на 22 години, добави, че случката буквално разбила сърцето ѝ и тя физически не била добре. 

"Озовах се в клиниката Майо с допълнителни сърдечни удари в горната и долната камера на сърцето си. Тази история наистина "разби" сърцето ми", споделя още сексапилната блондинка със завидно IQ.

Това не е първият път, когато актрисата говори за трудностите при работата по "Първичен инстинкт". Стоун разказа пред "The ​​New Yorker" в интервю миналата година как снимането на филма се отразило на всички. 

Даде пример с режисьора Пол Верховен, който се озовал в болница. "Синусът му се спука и  кръвотечението от носа му не спираше", каза Стоун. 

Тя продължи: "Сега хората се разхождат и показват интимните си части в Netflix, но в онези години това, което правехме, беше много ново. Това беше игрален филм за голямо студио и имахме голота, секс, хомосексуалност, всички неща, които в моята ера нарушаваха нормите"