Шарлот Казираги - голямата дъщеря на принцеса Каролина, се омъжи вчера за френския филмов продуцент Димитри Расам в Монако.

Вижте снимки >>

За сватбения си ден булката избра сива рокля с брокат на Ив Сен Лоран, украсена с три панделки. Тоалетът е с дължина до средата на бедрата със стилен вълнообразен завършек. Затворената рокля с дълги ръкави е съчетана с бели сандали на висок ток и елегантни каишки около глезените.

Расам носеше стилен костюм в синьо, съчетан с бяла риза и вратовръзка в по-светъл син нюанс.

От двореца Принсие разпространиха и още една сватбена фотография на двойката, на която Казираги носи изчистена бяла рокля от сатен с голи рамене и V-oбразна цепка. Роклята е прибрана в талията, а надолу пада свободно с усещане за допълнителен обем и висока цепка по средата. Тоалетът е съчетан със стилно колие и нежна гривна. Шарлот заложи на свежа визия с умерен грим. Димитри заложи на бяло сако с черна папийонка, а косата му е пригладена назад.

Двамата имат малък син Балтазар, който се роди през октомври миналата година. Шарлот има и по-голям син Рафаел от комика Гад Елмалех, който е на пет години.

Димитри Расам е син на актрисата Карол Буке и френско-ливанския продуцент Жан-Пиер Расам, починал на 44-годишна възраст. Димитри Расам продуцира "Малкия принц" - един от най-успешните френски анимационни филми в света.

Шарлот Казираги е на 32 години, а Димитри Расам - на 37. Те се сгодиха в началото на 2018 г., припомня АФП, цитирана от БТА.

Шарлот Казираги е 11-ата по ред за наследяване на монакския престол.