Шер защитава мъжа до себе си, пише "People".

Дни след като беше забелязана да се държи за ръце с 36-годишния изпълнителен директор Александър "AE" Едуардс, през уикенда легендарната певица изпрати серия от туитове за новата си връзка, намеквайки на един последовател, че не се притеснява от разликата във възрастта между двамата, която е 40 години.

76-годишната певица каза, че в любовта няма математика. 

Тя се позова на урок, който е научила от Согиал Ринпоче, покойният тибетски будистки учител и автор на бестселъри, който почина през 2019 г.

"Ринпоче ми каза: "Някои хора се срещат, други се разпознават", отбелязва Шер.

Изпълнителката на "Believe" също сподели снимка на Едуардс, и написа "Александър" добави сърчице. На въпроса дали това е новият ѝ мъж, тя отговори с влюбени емотикони. 

Едуардс се е отнасял с Шер като с "кралица", каза тя на фен, отбелязвайки пред друг, че "всеки в моето семейство" го познава.

"Двамата се срещнахме по време на Седмицата на модата в Париж през септември", каза тя. Той е артист в независимия лейбъл на рапъра "Tyga Last Kings Records" и за последно беше свързван с модела Амбър Роуз, от която има 3-годишен син Слаш.

Тази връзка приключи през август 2021 г. след три години заедно, като Роуз обвини Едуардс, че ѝ е изневерявал с най-малко 12 жени и каза, че е уморена от кръшканията му. 

По-късно той призна изневярите си. 

Имайки предвид това, много от феновете на Шер ѝ туитнаха през уикенда, предупреждавайки музикалната икона за предишните му похождения. Но тя даде да се разбере, че не е вчерашна и знае, че винаги има риск, но са щастливи заедно. И пожела всичко хубаво на хейтърите.