Шон Уайт, приятелят на Нина Добрев, канадската актриса с български корени, я похвали пред Джими Кимъл, по време на гостуването му в шоуто. Шон е професионален американски сноубордист, трикратен олимпийски шампион в дисциплината сноуборд халф-пайп от Зимни олимпийски игри - Торино 2006, Ванкувър 2010 и Пьонгчанг 2018. Златният му медал в ПьонгЧанг е 100-тна олимпийска титла от зимни игри за САЩ

Малко след като се завърна от Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г., които белязаха последното му участие в този спорт, 35-годишният Шон се появи при Джими Кимъл, за да говори за последния си път, когато се състезава и какво следва за него.

Уайт каза, че 33-годишната му любима, Нина Добрев му е казала да направи списък с всички неща, които иска да прави сега, след като се оттегли от спорта.

"Приятелката ми каза: "Преди да се "пенсионираш", трябва да направиш списък с нещата, които искаш да правиш след това", обясни той. "И така, съставяме този списък заедно и отгоре в листа беше "Отиди на Супербоул", защото винаги е по време на състезателния сезон и не съм присъствал". Той е отишъл с Нина и нейна приятелка на финала миналия уикенд, когато "Лос Анджелис Рамс" победи "Синсинати Бенгалс" .

Уайт и Добрев са двойка от 2019 г. Те започнали да се срещат след като се запознали на събитие, организирано от мотивационния лектор Тони Робинс.

Олимпийският атлет каза пред "People", че той и звездата от "Дневниците на вампира" са се събрали да живеят заедно в началото на пандемията.

"Нина е невероятна. Какво хубаво влияние има върху живота ми! Тя снима, участва в кампании, продуцира, сега е и във винарския бизнес, развива се, и така провокира и у мен стремеж да имам висок стандарт за нещата, които правя. Много е хубаво да имаш такъв партньор", казва младият мъж.

"Не мога да бъда по-горда! С всичко, което си постигнал през последните 20 години като състезател и човек. Ти си единствен по рода си. Ти завинаги ще бъдеш G.O.A.T. на сноуборда. Да не говорим, че си и G.(B).O.A.T. - Greatest Boyfriend Of All Time, "Най-доброто гадже на всички времена", казва тя.