42-годишната актриса Сиена Милър сподели, че е имала проблеми с възрастта на приятеля си Оли Грийн, който е с 15 години по-млад от нея.

В скорошно интервю тя разкри, че в началото на връзката им не е имала големи очаквания, а по-скоро е смятала, че ще бъде нещо еднократно. "Не съм си мислила никога, че ще си хвана толкова младо гадже. Доста се ядосвах, че не е на моите години. Но се влюбих, това е", каза Милър пред сп. Harper's Bazaar.

По нейни думи обаче нещата проработили, противно на очакванията й, а Оли се държал по-възпитано, отколкото мъжете от нейното поколение. "Всеки мъж ухажва по различен начин жената. Това е специфичното при Оли. Той е много мъдър за годините си и е много добре устроен", обясни Сиена.

Вижте снимки на Сиена Милър >> 

По нейни думи връзката й с младия актьор й помогнала много в личен план. "Чувствам се много по-уравновесена и спокойна. Мисля, че съм придобила и някаква мъдрост от всички неща, през които съм преминала. Колкото по-интересен и сложен е животът ти, толкова по-добър ще бъдеш в крайна сметка".

Актрисата не пропусна да разкаже и за дъщеричката, която делят с Грийн. Пред изданието не скри, че е на "седмото небе" откакто малкото момиченце се е появило на бял свят и че преживяването е било едновременно "лечебно" и "катарзисно".

Снимка: Getty Images