Илона Смет, която е внучка на Джони Холидей и Силви Вартан, обяви в профила си в Инстаграм, че очаква първото си дете. 26-годишната дъщеря на Дейвид Холидей и Естел Лефебюр се сгоди за половинката си Камран Ахмед през септември миналата година.

"Той беше първата ми любов и имаме щастието да гледаме в една и съща посока. Искам стабилност и любов, която да продължи цял живот", каза тя в интервю за "Paris Match".

Изглежда, че желанието й постепенно се сбъдва, тъй като съвсем скоро семейството им ще се увеличи с още един член. Илона Смет, която е модел, позира в прегръдките на годеника си на черно-бели снимки, които разкриват бременното й коремче. Тя написа: "Толкова сме щастливи да споделим с вас това щастие, което идва. "

Роднините й не пропуснаха да реагират на този пост в Инстаграм, който разтопи сърцата им. 

Embed from Getty Images

55-годишният Дейвид, син на Силви и Джони има две дъщери от Естел - Илона и Ема. След това се жени за Александра Пастър, от която има син Камерън.  

Embed from Getty Images

Неговият кандидат-зет Камран Ахмед работи в частна банка в Монако. Той е от пакистански произход, но има швейцарски и шотландски корени.