Обичаната естрадна певица Силвия Кацарова празнува своя 70-и рожден ден. Един от подаръците, с които ще отбележи юбилея си и ще зарадва почитателите си е концерт-спектакъл, който ще изнесе на 4 ноември в НДК.

"Подготвяме един грандиозен спектакъл, 70 години личен юбилей и 50 на сцена. Този концерт съм го замислла да бъде с изненада, със забавления за публиката, защото съм поканила царете на комедията - Жоро Мамалев, Точно Токмакчиев, Камен Воденичаров. И ще имам група с най-добрите музиканти. Гости ще бъдат Теди, Дичо, Виктор Калев, Васил Найденов", разказа Силвия Кацарова в предаването "На кафе".

Певицата разказа и че вече не се обръща към миналото и че макар че е наясно, че хората трудно прощават, откакто е написала книгата си, "всичко вече е забравено от мен".

"Трябва да се научим да живеем напред, да живеем с бъдещето. Да мечтаем. Човек спре ли да мечтае, особено на моята възраст, може да остарее много бързо. Скъпи наборки, стягайте се, бъдете красиви, чаровни, защото нямаме време. Тази година и в личен, и в творчески план, ще бъде празник за мен. Цялата година си я кодирам да празнувам тържеството на духа над възрастта", заяви Кацарова.

Пред екипа на предаването тя се похвали и че за предстоящия си концерт е свалила 6 килограма.

За 70-ия си юбилей, Силвия Кацарова получи множество поздравления от близки и почитатели. Президентът на България Румен Радев също изпратил цветя за празника на естрадната легенда.