Синът на легендарния член на The Beatles Джон Ленън - Джулиън, е бил опериран от раково образувание на главата му.

56-годишният музикант, който е син от първия брак на Джон със Синтия Ленън, неотдавна минал рутинен преглед при своята дерматоложка в Лос Анджелис, пише БТА, цитирайки Контактмюзик. Джулиън бил разтревожен от бенка, която подозрително се била подула. От направената биопсия проличало, че подутината е туморно образувание и е злокачествено, което наложило спешна операция.

"Едва след като цялото това приключение свърши, си дадох сметка, че е можело да си отида от този свят във всеки един момент, доверява Джулиън. Все още треперя и съм благодарени на д-р Тес Маурисио, че спаси живота ми!", пише в своя пост във Facebook синът на Джон Ленън.

Там Джулиън е приложил и снимки на злокачественото образувание на главата му, което е било премахнато. Снимките са направени в разстояние на 48 часа, както отбелязва музикантът.

Снимка: Facebook/Julian Lennon

"Лошото е, че си мислиш, че имаш време...", пише той и призова всички свои фенове да ходят редовно на профилактични прегледи и да не си измислят никакви оправдания, за да не го правят.

Джулиън е първородният син на Джон Ленън. Той е роден на 8 април 1963 г. През 1968 г. обаче Джон напуска първата си съпруга Синтия и сина си Джулиън и през 1969 г. се жени за Йоко Оно, от която също има един син - Шон.

Джулиън Ленън

Снимка: Facebook/Julian Lennon

"Джон беше велик певец, но лош баща. Трябва да благодаря на майка си Синтия за това, което съм. Тя изигра огромна роля в живота ми. Помогна ми да избера собствения си път, научи ме как да се отнасям към хората. Винаги е била и ще продължи да бъде най-важния човек в живота ми", казва Джулиън Ленън в свое интервю преди време.

Джон Ленън със сина си Джулиън

Снимка: Facebook/Julian Lennon