Синът на Джон Ленън, Шон Оно Ленън, отправи остри критики към принц Хари и мемоарната му книга "Резервата". В профила си в Х режисьорът предложи на последователите си своя "дългоочакван анализ", обобщавайки мнението си така: "Спестете ми я."

Това предизвика още повече интерес у феновете му, които очакваха да разкаже някоя случка или да даде мнение за принца. В тази връзка Шон реши да им даде тема за размисъл, като посочи: "Срещнали сме се веднъж. Беше преди да разбера, че е идиот."

След този му коментар няколко души отбелязаха, че макар неприязънта, която изпитва Ленън към принц Хари, всъщност имат много общо помежду си - и двамата са деца на изключително известни хора, които са загинали не само млади, но и по трагичен начин.

Ленън е единственото дете на Джон Ленън и Йоко Оно и е само на 5 години, когато легендата на Beatles е застрелян и убит през 1980 г. на 40-годишна възраст.

Вижте снимки на Шон Оно Ленън >>

Принц Хари от своя страна е на 12 години, когато майка му, принцеса Даяна, загива в автомобилна катастрофа в Париж на 36-годишна възраст.

"Като цяло съм съпричастен. Но начинът, по който той хленчи и се оплаква, е наистина прекалено. Аз просто се забавлявам. Мисля, че е заслужил подигравки", казва Шон за Хари в един от отговорите си към последователите. По негови думи всичко, което казва по адрес на Хари, е с шеговит тон.

Режисьорът е на 48 години и наскоро получи "Оскар" в категорията за най-добър късометражен анимационен филм за "Войната свърши", вдъхновен от музиката на родителите му. Ленън също тръгва по стъпките на покойния си баща, като през 1998 г. издава дебютен албум Into the Sun и свири в няколко групи, включително в групата на Йоко Оно Plastic Ono, припомня Fox News.