Синът на филмовите звезди Фара Фосет и Райън О"Нийл - Редмънд, бе обвинен в опит за убийство.

Вижте снимки на семейството >>

Полицията разкрива, че 33-годишният мъж е нападнал няколко непознати в Лос Анджелис. Той дори е намушкал един от тях на плажа, само за да го гледа как се мъчи. Три часа по-късно оставил друга предполагаема жертва да лежи в локва кръв, след като го намушкал по лицето, в шията и горната част на тялото, съобщават от MissBloom. Твърди се, че е извършил общо пет случайни атаки между 2 и 5 май тази година.

Впоследствие полицията открива, че става дума за Редмънд. Той първоначално е бил арестуван по подозрение, че е ограбил магазин в Санта Моника, заплашвайки персонала с нож на 8 май.

"След арестуването на О"Нийл поредицата от придружени с насилие престъпления приключи и детективите откриха, че О"Нийл съответства категорично на описанието на заподозрения в тези престъпления", се казва в изявление на полицейското управление в Лос Анджелис.

Това не е първия му досег с властите, но проблемите му бяха предимно заради притежание на наркотици. След смъртта на майка си през 2009 г. обаче той започна да затъва все повече.

Редмънт О'Нийл

Снимка: Getty Images