Най-малкият син на Хю Хефнър Купър и съпругата му Скарлет Бърн празнуват появата на близначки. Актрисата от "Хари Потър" съобщи новината на страницата си в Инстаграм във вторник.

Майката написа:

"Днес с Купър посрещнахме на бял свят дъщерите ни Мариголд Адел Хефнър и Блосъм Пърл Хефнър. Домът ни е изпълнен с любов и не бихме могли да бъдем по-щастливи".

Двойката, сключи брак през 2019 г. и през 2020 на бял свят се появи дъщеря им Бетси Роуз. Тя е кръстена на покойната баба на Купър Бетси Олдридж-Конрад, която почина през юли 2020 г.

View this post on Instagram

A post shared by Scarlett Hefner (@scarletthefner)

По това време те отново споделиха за появата ѝ в социалните мрежи: "Преизпълнени сме с радост да споделим, че дъщеря ни Бетси Роуз Хефнър се появи на бял свят".

Славата връхлетя Скарлет в тийнейджърските ѝ години, когато изигра ученичката Панси Паркинсон от дом "Слидерин" във филмовата поредица за Хари Потър.

Купър тръгва по стъпките на баща си и се присъединява към семейния бизнес на 21-годишна възраст, а по-късно става шеф на глобалните партньорства и главен творчески директор на "Playboy Enterprises".

Когато през септември 2017 г. Хю умира на 91-годишна възраст, той се уверява, че за всичките му деца са положени грижи.

Embed from Getty Images

След смъртта си, покойният родител на Купър е подложен на обстрел от редица бивши зайчета на "Playboy", които разказват за мъчителните моменти с Хеф.