След като само преди 2 седмици познатата от "Революция Z" актриса Мона Гочевa дари с второ дете съпруга си Радослав Гочев, щастливият татко сподели и видео в Instagram от първата среща на първородния си син Никола с бебето Леа.

"Най-голямото ни щастие. Вчера се срещнаха - Леа и Никола. Нашeто най-голямо богатство. Нека са здрави, усмихнати и дано от тази среща занапред винаги да се подкрепят, обичат и закрилят. Обичаме ви нека голямото приключение започне. Мама и тате", гласи описанието под трогателното клипче, на което баткото Никола за първи път целува новородената си сестричка.

Късната среща между двете деца се е състояла няколко дни след раждането, защото малкият Никола е бил болен.

"Изпратихме го при баба и дядо в началото на седмицата и баба му го лекува с чайче с мед и домашни супички, защото и него не го подмина сезонът на гриповете и настинките. Вече нямам търпение да си го гушна и се надявам до няколко дни цялото семейство да сме си вкъщи - заедно", написа Мона Гочевa. 

Снимка: Официален профил в Instagram на Мона Гочева

Бебето Леа се роди на 23 януари в 12:00 часа. В Instagram актрисата отбеляза, че е благодарна на екипа на ПСАГБ "Света София" за грижите и специално на д-р Валери Гергов за това, че е бил с нея и по време на втората бременност.