Коментари - Синът на Мона Гочев и новородената му сестричка Леа се срещнаха за първи път (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

улична котка...

Срещнал се за пръв път с ,, нОВОРОДЕНАТА,, си сестра .то пък остава да са се ерещали и преди да се роди. Нали ближеше корема на майка си

то бива простотии ама вие от дир-а чупите тъпомера, ако толкова няма с какво да си напълните сайта елате да ми го снимате и ще направим една по-заинтригуваща статия, Фи 40, кръгъл, кремиковска стомана...

За пръв път чувам за Мона и Гочев. И защо им правите реклама , дир става все по-комерсиален и посредствен сайт

Двама педераси са осиновили две деца, това е недопустимо!!! Прокуратурата да се самосезира , тези гнусни гейове не трябва да отглеждат деца!!!

Коя е тази и защо наводнявате нета с нея и детето й?! Нетърпима тъпотия е да пишете за тотално неизвестни персони с грозни имена на всичко отгоре.

Коя е тази бе?!?!

Синът на Мона Гочев - Гочо Монева ли се казва

Банда дегенерати

Тази е от двуполовите. Като я чукат мъже е Мона, като спи с жени е господин Гочев :))) Какво неясно има, не знам :)))

А какво стана с Нина Добревв или Стефани Разсолков? Пишете и за тях. Имаше и една друга селска пръчка в Холивуд ама и забравих името.

Имаше и някаква Макариев...

.... а има и една режисьорка на име Зорница София , казват, че сестра и е с име Вечерница Павликени !!

Защо трябва да ме интересува?

Кой е този Мони Гочев?

Е хомосексуалист, нали? Педал ли е?

се изсра малкото копеленце?

Детето не е виновно че родителите му са идиоти

Извинявайте, ама това новина от обществен интерес ли е, че не се сещам??? Какви изобщо са тия, че ни ги натрапвате като егати голямата новина? Каква актриса е тая, участвала в ЕДНА продукция преди сто века? Аре стегнете се.

Егати новината. Приключвам с дира. Сбогом.

Мона Гочев ?!

Тая селянка от Силистра с богати родители хвана льольото син на продуцент на български сериали който пък се писал оператор. Ама пак я няма никаква като актриса

Много постна и грозновата женичка, няма цици и след раждане, ужааааааас:)))Инак, нямам идея коя е, ама е мейнстрийм сива мишка.

да ги фане рак и да умратъ в мъки..дпм

да са ви здрави, палави и безгрижни дечицата.

Кой е мона гочев? Кой е синът му? Какво ми дреме?!

Помня я Мона от някакъв треторазряден сериал - това да родиш две деца, наистина е голяма жертва. Особено за актриса. Дано съпругът и я оценява и ще се грижи за четиричленното си семейство както подобава. ПП: Щото тя роля близките пет години няма да види.

Симпатично семейство. Желая им дълги години щастие! :)

А, бе, нали е зима и е студено, има криза и енергията е скъпа. Аз стоя с два пуловера в къщи, а тази се хили по тениска. С какво и къде се занимава , за да си позволи 30 о С

Мона Гочев... с това женско име и мъжка фамилия... от новия пол ли е? "Това" Мона Гочев ли следва да го наричаме, вместо "тази" или "този"? Някой наясно ли е?

Защо Гочев, а не Гочева? А? Някак по- възвишено и аристократично звучи... Абе, кой го интересуват тези псевдо- звезди дали са родили ,срали, пикали или пръднали?

Нр са звезди , а ПАРВЕНЮТА

Защото това е педерас истинското му име най вероятно е Мартин

Чудя се, дали съседката Пенка роди или още не е? Също, Съби от съседната улица се ожени, да знаете само каква сватба вдигна. А, баба Рада от първият етаж отива да си види внуците в Канада! Ех, какви новини само!

Късната среща между двете деца се е състояла няколко дни след раждането, защото малкият Никола е бил болен. Ебаси майката, добре че ми съобщихте. Направо се бях притеснил

Чудесно, че са изписали жената с бебето и по-голямото дете видяло новородената си сестричка. Кои са тези хора и защо обичайно събитие се представя като новина? Това би било интересно за семейството и близките на цитираната двойка.

Живи и здрави. Ама кои са тези добри хора?

Именно, и аз това се чудя?

А бе, вие нормални ли сте, бе?!!!Какви са тези простотии, дето публикувате?!

Сега знаем новината.Да са живи и здрави!